Samarbejdspartnere

K7RICSGO > Samarbejdspartnere

Samarbejdet med Kenneth og jeg selv, i forbindelse med Ambush Esport, startede stort set da Ambush blev født.

Kenneths mange talenter, og know-how inden for esporten, har været afgørende for at vi hos Ambush Esport, har set professionelle ud. Alt fra digital grafisk arbejde, til broadcasting af vores kampe har været udført til perfektion.

Ud over det, er det rart at arbejde med et professionelt menneske der er selvtænkende, og kommer med ideer, der er bedre end de briefs han får.

Udtalelse fra
CEO Zouheir Chreih Ambush Esport

ambush
AVALANCHE-A1-Logo

Vi hos Avalanche Esport har været utroligt tilfredse med vores samarbejde med Kenneth “7ri” Nielsen. Vi har primært gjort brug af hans casting og hjælp til grafik.

Kenneths store diversitet i kompetancer og exceptionelle evne til at yde god service gør ham til en fantastisk partner. Vi har kun gode ting at sige om Kenneth og er overbevist om at vi ikke finder en bedre caster andet sted!

Udtalelse fra
CEO Kasper Larsen Avalanche Esport

 

Esimed Esports er utrolig glade for at lande aftalen med Kenneth “7ri” Nielsen. Vi hos Esimed Esports anser Kenneth som en af danmarks mest kvalificeret og erfarene caster.

Med hans profesionelle tilgang og viden på dette område, er vi sikker på en god dækning af vores kampe i både ESEA Advanced og Elgiganten ligaen.

Dette skulle gerne synliggøre os som organisation og hold, samt vores fremtidige samarbejdspartner, under kampene.

Udtalelse fra
Søren Josefsen medejer og sportslig ansvarlig hos Esimed Esports.

Esimed_Full_Flat_dark