Hvem er jeg

K7RICSGO > Hvem er jeg

logo

Event koordinator for CBE
Headcoach Nova esport
Freelance caster og producer

Jeg hedder Kenneth Nielsen og er født i 1987 og har igennem det meste af min ungdom spillet de forskellige Counter-Strike versioner der har været, men da alderen trykkede, var det på tiden at smide musen på hylden for at hjælpe andre på den ene eller anden måde.

Men esport betyder rigtig meget for mig og det har det gjort igennem hele min tid, også selvom der er perioder, hvor man måske ikke er helt på toppen. Så har man altid folk omkring sig man kan gå til og derfor kan esport bare en masse ting (uanset hvad folk siger!).

Jeg har igennem tiden som spiller kørt det taktiske på mine hold og derfor var det også oplagt at hjælpe nogle hold videre derfra. så jeg startede så småt som coach pg kunne godt mærke det var en mærkelig rolle jeg stod i, da de dengang var nyt der var en coach tilknyttet holdet.

Jeg begyndte at caste lidt kampe, og det var også her det tog fat, da jeg blev en del af Dust2.dk, og så var det ellers bare med 180 i timen. Der blev bygget en masse turneringer op fra bunden, som også skulles castes og der mener jeg selv os i gruppen (nogle er fortsat med i gruppen) kan klappe os selv på skulderen. Da det helt klart var med til at skubbe dansk esport i den retning som det er i dag og der er stadig mere at give af.

Jeg har castet igennem de sidste 3½ år og mener selv jeg har opbygget en god solid cast, som folk gerne vil høre. Men det klart med den fart esporten har i dag, så bliver der også mere cast her og der. Jeg er derfor virkelig glad for de samarbejdspartnere, jeg har opbygget nogle gode forhold til igennem tiden og ser frem til endnu flere og nye samarbejdspartnere i fremtiden.

Det er min drøm at kunne dække esport stort set hver dag, om det er Counter-Strike eller andre spil, så er det grunden til jeg er den person jeg er i dag.

Hvis du lyster at høre mere om mig som person, eller vil snakke nærmere om et samarbejde, så tøv ej, kontakt mig i dag, jeg er sikker på der er mange måder jeg kan hjælpe dig/jer med projekter i fremtiden.