Dansk Counter-Strike i fokus

K7RICSGO > Nyheder > Dansk Counter-Strike i fokus

Jeg er glad for at byde jer velkommen på min hjemmeside, hvor jeg har samlet de infomationer, som jeg mener er relevante i forhold til mit virke som caster, coach og event koordinator.

Er det så her man fremover skal lede efter de danske kampe, og her er svaret ganske kort, nej. Men der vil hele tiden være en oversigt over de ting jeg fremover kommer til at lave. Både med casting og spiller highlights. Men det kan ikke gøres uden jeres hjælp, så hvis i ser nogle gode plays i en kamp der bliver castet, så husk at klippe det, for det betyder jeg hurtigt kan finde frem til det play bagefter og måske lave et lækkert klip ud af det.

Jeg vil følge så meget det er muligt, og jeg håber i vil være med på vejen, ved at kigge forbi på Twitch og give et simpelt hej i chatten kan gøre en kæmpe forskel.

Allerede nu kan jeg fortælle så meget, at jeg senere i dag kommer med en glædelig nyhed både til jer, men lige så meget til mig også. Så husk og kig forbi siden – hvis ikke, så håber jeg vi ses i de forskellige Twitch chats, hvor jeg caster nogle kampe.